Supa Pho vegetariana

Supa Pho este recunoscută în întreaga lume prin specificul ei vietnamez. Este o supă ce conține noodles (tăiței asiatici), orez și carne (de obicei de vită sau pui) Pho este populară pe străzile din Vietnam, dar este servită ca specialitate intr-un număr mare de lanțuri de restaurante din întreaga lume.

Vietnamezii o consumă in orice moment al zilei. Aceasta este adesea servită cu sos Sriracha.  Acest sos este un tip de sos picant sau sos de chili făcut dintr-o pasta de ardei iute, oțet distilat, usturoi, zahăr și sare. Este numit după orașul de coastă din Si Racha, în provincia Chonburi din estul Thailandei, acolo unde este servit sosul sriracha cu fructe de mare.

Felurile de mâncare vietnameze sunt servite de obicei cu o mulțime de verdețuri, ierburi, legume(ceapă verde, muguri de bambus) și diverse alte garnituri, cum ar fi sosuri, paste și suc de lămâie.

Pentru că noi promovăm vegetarianismul, am zis să încercăm această supă vietnameză, înlocuind carnea de vită cu ciupercile. Ciupercile pot fi champignon, brune sau pleurotus. Puteți chiar sa combinați aceste soiuri de ciuperci, pentru a da un gust special. Eu am folosit doar champignon, pentru ca au un aspect placut.

Supa de legume trebuie să fie gustoasă, așa că lăsați legumele să se pătrundă bine prin fierbere. Pentru a adăuga savoare, eu folosesc și o vegeta naturală „Vito Reform”. Se poate găsi în librăriile Sola Scriptura din orașul dumneavoastră sau la Centrul de Sănătate Herghelia de la Tărgu Mureș. Este un mix de legume extraordinar fără E-uri și monoglutamat de sodiu, care n-ar trebui sa lipsească din nicio bucătărie. Îl puteți găsi ușor online la prețul de 7,50 lei.

https://vegis.ro/alimentare-condimente-sare/charme/9838-condimente-vito-reform-200gr/

Tot la fel de ușor puteți găsi și noodles de orez. Online sau în orice hipermarket la secțiunea de ingrediente asiatice.

Trebuie neapărat să încercați această supă Pho vegetariană. Chiar este minunată! Video și rețeta scrisă găsiți mai jos.

 

Print Friendly, PDF & Email

Be Social

Related Recipes