Cosulete cu legume

Cosulete cu legume

Toată lumea e grăbită. Parcă timpul o ia la goană și noi trebuie să îl prindem din urmă. Avem mereu treabă și ne e tot mai greu să gătim pentru familia noastră. Și vă dau dreptate! De ce să-ți pierzi jumătate de zi în bucătărie cu rețete sofisticate când poți să o petreci rezolvând probleme sau și mai bine, fiind alături de familie? De aceea, ce ar fi să gătim ceva super rapid și cu restul de timp să facem ce ne place? Știu că vă surâde ideea.

Când spui „coșulețe cu legume”, poate te gândești la mâncăruri sofisticate. Nimic mai neadevărat. Totul se rezolvă în câteva minute dacă mergi frumos la supermarket și cumperide la raionul de congelate un aluat de foietaj și o pungă de legume (există o varietate mare aici: mix mexican, mix legume de supă, mix wok- puteți alege ce vă atrage mai mult)

Eu am ales un mix normal: fasole verde, conopidă, broccoli, morcov, mazăre. Dar sunteți liberi să diversificați lista legumelor.

Mergi frumos acasă și așezi aluatul într-o tavă de brioșe. Călești legumele în ulei și apă. Pui compoziția peste aluat și bagi la cuptor la 180ºC. Asta înseamnă o treaptă mijlocie pentru cuptoarele care nu afișează temperatura. Peste puțină vreme, coșulețele sunt gata.

Și pentru că aspectul unei farfurii trebuie să surprindă, eu am luat niște ciuperci champignon, le-am taiat în bucăți mari și am pus peste ele un sos din smântână vegetală și ceapă verde.

Iată cum se gătește rapid un meniu savuros. Membrii familiei vor fi încântați de gust și aspect, iar de acum, vei avea timp pentru ce îți place!

 

P.S: Dacă sunteți nou pe site-ul nostru de rețete vegane și nu ați văzut rețeta de smântână vegetală, aveți aici link-ul ei:

Print Friendly, PDF & Email

Be Social