Regulament concurs

Regulament concurs

SECŢIUNEA 1. ORGANIZATOR

Organizatorul concursului interactiv cu premii „Urmareste si primeste” este LINIA ZERO MEDIA PRODUCTION SRL, cu sediul în Vlădiceasca, şos. Vlădiceasca, nr. 60 E, judeţul Ilfov, România, CUI 34663334.

Respectarea regulilor din prezentul document este obligatoriu pentru toţi participanţii. Prin înscrierea la concurs, participantul declară automat că a citit, a înţeles şi este de acord, cu termenii şi condiţiile prezentului Regulament.

Regulamentul oficial este adus la cunoştinţa publicului pe site-ul www.traiestegateste.ro. Organizatorul îşi rezervă dreptul de a modifica şi/sau schimba regulamentul, dar nu înainte de a anunţa public participanţii.

SECŢIUNEA 2. DURATA CONCURSULUI

Concursul „Urmareste si primeste” se desfăşoară de fiecare data cand o noua emisiune este postata pe pe pagina de Facebook, „Traieste, Gateste cu dragoste” (https://www.facebook.com/traiestegateste/).

SECŢIUNEA 3. MODUL DE DESFĂŞURARE A CONCURSULUI

În perioada concursului, vă invităm să :

  • dați like postării care anunta noul concurs, ora 20:30 ce conţine ultimul episod al emisiunii „Trăieşte, găteşte cu dragoste”.

  • să distribuiţi postarea care anunta noul concurs, ora 20:30 ce conţine ultimul episod al emisiunii „Trăieşte, găteşte cu dragoste”. Participantul are obligaţia să se asigure că distribuirea postării este vizibilă de către pagina de facebook „Trăieşte, găteşte cu dragoste”, pentru a se constata cu uşurinţă urmărirea tuturor regulilor de participare. In cazul nerespectarii acestui pas, participantul poate fi descalificat.

  • comentaţi în secţiunea comentarii a postării ce anunta noul concurs, ora 20:30 ce conţine ultimul episod al emisiunii „Trăieşte, găteşte cu dragoste”, numele ingredientului secret anunţat în cadrul emisiunii.

Câştigătorii vor fi desemnaţi prin tragere la sorti cu ajutorul site-ului random.org si vor fi anuntati public, pe pagina de Facebook a emisiunii, la 5 zile dupa data anuntarii concursului.

SECŢIUNEA 4. PREMIILE ŞI MODALITATEA DE ACORDARE

Premiile constau în vouchere pentru tratament facial gratuit la saloanele partenerului emisiunii, Salerm Cosmetics Professional si un produs cosmetic din partea partenerului Cosmetice Spaniole.

Pentru a intra în posesia premiilor, câştigătorii trebuie să trimită datele de contact (nume complet, adresă de e-mail, număr de telefon) într-un mesaj privat pe pagina de facebook a emisiunii (https://www.facebook.com/traiestegateste/).

Premiile nu pot fi convertite în bani. Fiind vorba de vouchere cadou, participanţii câştigători vor pune la dispoziţíe o adresă de e-mail la care să primească, în format digital, premiul. Este obligaţia acestora (a câştigătorilor) să sune sponsorul , să îşi facă o programare şi astfel să beneficieze de serviciile pe care acesta s-a angajat să le presteze gratuit câştigătorului.

În cazul în care unul sau mai mulţi câştigători nu confirmă datele de contact sau renunţă la premiu, LINIA ZERO MEDIA PRODUCTION îşi rezervă dreptul de a oferi premiul unui alt participant la concurs sau de a păstra premiul pentru un nou concurs.

Numele câştigătorilor concursului vor fi anunţate pe pagina de Facebook “Trăieşte, Găteşte cu dragoste” (https://www.facebook.com/traiestegateste/).

SECŢIUNEA 5. DREPTUL DE PARTICIPARE

Concursul este deschis tuturor participanţilor rezidenţi în România, cu excepţia angajaţilor LINIA ZERO MEDIA PRODUCTION precum şi a membrilor familiilor acestora, până la gradul IV inclusiv. Participanţii vor fi anunţaţi înainte de participare, şi îşi vor asuma această informaţie înainte de a participa, că pot beneficia de tratamentul facial doar în salonul Salerm Cosmetics din Bucureşti.

În cazul constatării folosirii unor conturi de Facebook special create pentru fraudarea acestui concurs, participanţii respectivi vor fi descalificaţi.

SECŢIUNEA 6. CONFIDENTIALITATEA DATELOR

LINIA ZERO MEDIA PRODUCTION va păstra confidenţialitatea tuturor datelor celor înscrişi la concurs, pe toată durata acestuia.

Regulament întocmit în data de 19/03/2016.

Print Friendly, PDF & Email
No comments yet.

Lasă un răspuns