Masca de fata pentru eliminarea cicatricilor

Masca de fata pentru eliminarea cicatricilor

Masca de fata pentru eliminarea cicatricilor

Cicatricile pot fi deranjante, mai ales pe fața ta. Cu ajutorul acestei retete, poți ajuta pielea să se vindece, iar cicatricile chiar să dispară. În plus, dacă faci acest lucru de mai multe ori pe săptămână, iti va face pielea sa arate mai bine ca oricând.

Pentru masca de față avem nevoie de :

  • 2 linguri de bicarbonat de sodiu
  • 1 linguriță de turmeric
  • 1 lingură de ulei de cocos
  • 1 linguriță de ulei de cânepă

Se amestecă ingredientele pentru a obține o pastă. Se aplică o linguriță sau mai mult din acest mix pe față și se masează timp de 5 minute. Se lasă pe față timp de încă 5-10 minute. Apoi, se spală cu apă caldă.

Simțiți-vă liberi, folosiți-vă creativitatea pentru a adăuga și alte ingrediente, dacă doriți. Uleiuri esentiale, ardei iute sau alte extracte din plante și ierburi sub formă de pudră pot face minuni.

Beneficiile acestei masti

Masarea pielii te va ajuta să îndepărtezi țesutul cicatricei. Bicarbonatul de sodiu acționează ca un exfoliant natural. Nuca de cocos și uleiul din semințe de cânepă hidratează pielea, pentru a îmbunătăți elasticitatea pielii, crește producția de colagen și conține vitamine solubile în grăsimi. Turmeric-ul este un agent antioxidant și antiinflamator puternic. De asemenea, el luminează fața sensibilă. acoperită de puncte rosii.

După acest proces, puteți folosi suc de lămâie sau gel de aloe pe față. Sucul de lămâie crește sensibilitatea pielii la lumină, deci utilizați-l numai seara.

 

Print Friendly, PDF & Email
No comments yet.

Lasă un răspuns